Expert in dakwerken, sanitair en keukens in Ranst, Antwerpen!

 
 
 
 

Smeets: dakwerken, installatietechnieken en interieurafwerking

Dak met karakter

Een zorgvuldig gekozen dak of gevelbekleding geeft karakter aan uw huis. Een hellend dak met feloranje pannen, een minimalistisch plat dak of leien aan de façade? Smeets creëert de uitstraling die uw woning flatteert!

U wilt natuurlijk een dak dat niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Daarom isoleren de dakwerkers van Smeets het grondig: binnenin of langs buiten met het Sarking-systeem.

 

Installatie van sanitair en verwarming

Stromend, warm water en warmte in huis. Zonder die twee hebt u geen thuis. Smeets installeert uw centrale verwarming en sanitair met de grootste zorg. En loopt u graag op blote voeten of kousen? Dan brengt Smeets subtiele vloerverwarming aan, voor heerlijk warme voetjes.

 

Stijlvol maatwerk in uw interieur

 

Wilt u geen standaard maar eerder iets afgestemd op uw wensen? Ga voor maatwerk! Smeets heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in schrijn- en timmerwerk. De firma geeft u met een ontwerp in 3D een verleidelijk voorsmaakje. En de uiteindelijke uitvoering, die is altijd nog beter. Uw eigen concept voor bouw- en verbouwwensen? Smeets begeleidt u van a tot z.

 

 

Zoekt u een dakwerker, schrijnwerker of installateur? Contacteer Smeets uit Ranst voor uw uitvoering met de juiste zorg.